Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Dierenpark Amersfoort

zb-dp1jpg

Spectaculaire middag op een benzinestation en in het dierenpark.

We vertrokken om 12 uur bij het Boveneind richting Dierenpark Amersfoort. Op de A1 zette de buschauffeur de bus stil bij een benzinestation, omdat er heel veel rook achter uit de bus kwam. Nadat de chauffeur had gekeken, bleek dat wij niet verder konden rijden.

Alle mensen werden door onze vrijwilligers uit de bus gehaald en mochten in het tankstation even rustig wachten tot de nieuwe bus er was. De mensen van het benzinestation waren heel bereidwillig. Onze deelnemers kregen wat te drinken gekregen en wie dat wilde ook een broodje. Eigenlijk zouden we om 1 uur in de dierentuin koffie met gebak krijgen en dat zou nu toch in ieder geval een stuk later worden. Het was een heel gedoe, maar gelukkig bleef iedereen rustig.

Na zo’n anderhalf uur kwam er een nieuwe bus. Rond kwart over twee zat iedereen weer in de bus en konden we onze weg vervolgen naar dierenpark Amersfoort. Even over half 3 waren we er.  

De vrijwilligers van Check Point stonden al klaar met rolstoelen. Het was een zeer enthousiaste, vrolijke  groep mensen, die onze deelnemers nog graag zoveel mogelijk van het dierenpark wilde laten genieten. Dus in plaats van eerst koffie drinken zijn de vrijwilligers  nu meteen met de mensen het park in gegaan.

De vrijwilligers wandelden met de deelnemers het park rond en sommigen hebben ook nog een lekker ijsje gekregen. Om 4 uur waren we allemaal bij het restaurant waar we het afscheidsdrankje zouden drinken. Dit werd nu de koffie met gebak en het welkomspraatje van de directeur van Check Point. Hij legde ons uit wat voor bedrijf Check Point is en hoe zij bij het idee waren gekomen om een uitje met de Zonnebloem te doen.

Tijdens de koffie met taart werd er nog even gezellig nagepraat met de Zonnebloemdeelnemers en de vrijwilligers.

Om kwart voor 5 vertrokken we weer richting Veenendaal. Waar we om kwart voor 6, zonder problemen, weer bij het Boveneind aankwamen.

De deelnemers hebben, ondanks alles, toch allemaal genoten en een leuke dag gehad. 

Wij willen de buschauffeur bedanken voor zijn adequate handelen en het Busbedrijf NOOT voor het zorgen voor het snel ter plekke zijn met een nieuwe bus en het nette afhandelen van deze pech.

Ook willen wij de medewerkers van Tankstation Totaal De Middelaar bedanken voor hun hulp en opvang van onze mensen.

En niet te vergeten bedanken wij de medewerkers van het bedrijf Check Point voor hun geduld en het fantastische uitje.

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk