Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Genieten op de Ginkelse Hei

zb-bbq1jpeg

Op vrijdag 17 augustus hebben we op een prachtige zomerdag genoten van het moois dat de Veluwe ons te bieden heeft.

Wij waren wederom te gast bij natuurreservaat de Zuid Ginkelse Hei. Ook dit jaar werd dit uitje weer georganiseerd door Kees Zwaan en Henny Edelbroek. Het wordt een traditie.                            

Ieder kwam op zijn eigen manier naar deze locatie toe: busje, taxi of eigen vervoer, er kwamen zelfs twee gasten op de fiets. Chapeau!

Natuurlijk was er ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. Daarna splitste de groep zich op. Een gedeelte ging een mooie informatie film bekijken over de Hoge Veluwe, voorafgegaan door een verhaal van de boswachter.

De andere groep ging wandelend of zittend in de rolstoel een wandeling maken naar een prachtige ven. Van beide groepen hebben we positieve verhalen gehoord.

Na deze activiteiten was het tijd voor een borrel, gezellig bijpraten of even de winkel in.

Van al deze gezelligheid krijg je trek en natuurlijk was daar rekening mee gehouden. Een heerlijke barbecue stond voor ons klaar, klaargemaakt door de vrijwilligers van de Ginkelse Hei. We hoefden alleen maar ons bord vol te scheppen en te genieten. En dat hebben we gedaan.

Met dank aan de vrijwilligers van de Zuid Ginkelse Hei. Wij komen graag weer een keer terug.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk