Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

25 jaar Zonnebloem Veenendaal

jubileum-11jpg

Dat is een reden voor een feestje! En dat hebben we ook gehad. Met een kleine 100 mensen, deelnemers en vrijwilligers, hebben we dit heugelijke feit gevierd. En hoe!

Speciale gasten waren de eerste voorzitter, tevens oprichter van Zonnebloem Veenendaal, de heer Ton de Kleijne en zijn vrouw.

We waren te gast bij restaurant Van Der Valk te Veenendaal. Alles zag er piekfijn uit. Mooi gedekte tafels met een bloemetje en natuurlijk was iedereen feestelijk gekleed.

Onder het genot van muziek en meezingers kon er eerst gezellig bijgepraat worden. Later werd het wat officiëler. Voorzitter Jaap
Kleppers hield een toespraak en gaf even later ook de heer de Kleijne het woord. Die memoreerde hoe het allemaal begonnen was.

Van praten en luisteren krijg je trek en dat kwam goed uit. We werden getrakteerd op een heerlijk diner. Om mij heen alleen maar positieve reacties.

Tussen de gangen door werd het weer even officieel: een huldiging. Hennie Edelbroek kreeg een gouden speld en oorkonde voor 25 jaar inzet voor de Zonnebloem. Als algemeen vrijwilliger, maar ook voor zijn inzet op meerdere bestuursfuncties. Chapeau! Hennie was wat later zichtbaar geëmotioneerd.

Na het eten was er nog even tijd om met de voetjes van de vloer te gaan. Enkele vrijwilligers en deelnemers waagden zich op de dansvloer en er werd een walsje en zelfs een polonaise gedanst.

Wij als bestuur kijken terug op een zeer geslaagd jubileum feest.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk