Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Middagje Eekhoeve

eekhoeve-1jpg

Op vrijdag 7 september zijn we met 3 deelnemers en 3 vrijwilligers naar de Eekhoeve in Veenendaal geweest.

We werden hier ontvangen door Heleen en zij heeft ons wat ins en outs verteld over de Eekhoeve. We zijn begonnen met een rondleiding langs de dagopvang. Hier konden we kort kijken hoe
het eruit zag en hoe er gewerkt werd. Vervolgens zijn we buiten langs de bloementuin, groentetuin gelopen om naar de volière te gaan. Hier konden we de parkietjes papegaaien en zelfs eekhoorntjes bewonderen.

Daarna zijn we doorgelopen naar de hal waar advocaat gemaakt wordt. Ze waren op dat moment niet aan het werk, maar we konden wel snel om het hoekje kijken en kregen uitleg over het maken van het heerlijk Veens kaatje.

Hierna konden we nog wat konijnen, koeien en schapen bewonderen waarna we uitkwamen bij de landwinkel. De boodschappen voor het
aankomende weekend werden ingeslagen.

Na de rondleiding hebben we in het theehuis een lekkere kop koffie gedronken met een groot stuk appeltaart erbij. Bij de koffie werd ons ook het Veens chocokaatje aangeboden, wat erg in de smaak viel bij iedereen. Het was een geslaagde middag!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk