Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nationaal Militair Museum Soesterberg

zb-nmm1jpeg

Donderdag 8 november zijn wij met 5 deelnemers en 4 vrijwilligers naar het Nationaal Militair Museum in Soesterberg geweest.

We zijn begonnen op de bovenverdieping waar allemaal ruimtes waren met verschillende exposities. Heel erg mooi opgesteld en een overvloed aan informatie.

Na de heerlijke koffie met taart zijn wij naar beneden gegaan waar al het militair materieel is opgesteld. Een enorme hal met vliegtuigen, trucks, tanks en allerhande rollende voertuigen.

Nog even naar buiten geweest om de grote vliegtuigen van dichtbij te bekijken. Samen hebben we een glaasje fris gedronken en toen weer huiswaarts.

Het was een geslaagde dag, maar toch misten we één persoon die er bij had moeten zijn, nl. Henny van Woerkom onze penningmeester die helaas was verhinderd door een ongeval. Met zijn allen hebben we een kaartje geschreven om hem te laten weten dat hij er in gedachten bij was.

Henny, van ons allemaal van harte beterschap gewenst.

  

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk