Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstmarkt in Soest

9jpg

Als kleine activiteit gingen we vrijdagmiddag 23 november met 8 gasten en 3 vrijwilligers naar de kerstmarkt van Vaarderhoogt in Soest.

Dit is een niet zo groot tuincentrum, maar wel met een heel kerstdorp opgebouwd van houten huisjes. In de huisjes wordt van alles verkocht, van dingen uit grootmoeders tijd tot héle leuke zelfgemaakte cadeautjes of kunstzinnige artikelen. Er is 2x per week een wisseling van de verkopers in de huisjes, zo heb je steeds een andere collectie.
Verder was er natuurlijk ook van alles te koop voor Kerst in het tuincentrum zelf, ook heel leuk.

Rond 13.00 uur waren we er allemaal. We spraken af dat we om 15.00 uur weer zouden verzamelen om een kopje koffie te drinken, daarna gingen we op pad. In groepjes liepen we de huisjes in en uit.

Om 15.00 uur was het tijd voor koffie met gebak, dachten we. De koffie lukte, maar het gebak... dat werden poffertjes, een oliebol, erwtensoep of zelfs een broodje worst. Het was héérlijk en hoorde echt bij de kerstmarkt 😁.
Nadat we lekker rondgestruind hadden, gingen we naar huis.
Het was een hele gezellige middag en we kwamen al helemaal in de kerstsfeer.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk