Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kerstmarkt in Soest

9jpg

Als kleine activiteit gingen we vrijdagmiddag 23 november met 8 gasten en 3 vrijwilligers naar de kerstmarkt van Vaarderhoogt in Soest.

Dit is een niet zo groot tuincentrum, maar wel met een heel kerstdorp opgebouwd van houten huisjes. In de huisjes wordt van alles verkocht, van dingen uit grootmoeders tijd tot héle leuke zelfgemaakte cadeautjes of kunstzinnige artikelen. Er is 2x per week een wisseling van de verkopers in de huisjes, zo heb je steeds een andere collectie.
Verder was er natuurlijk ook van alles te koop voor Kerst in het tuincentrum zelf, ook heel leuk.

Rond 13.00 uur waren we er allemaal. We spraken af dat we om 15.00 uur weer zouden verzamelen om een kopje koffie te drinken, daarna gingen we op pad. In groepjes liepen we de huisjes in en uit.

Om 15.00 uur was het tijd voor koffie met gebak, dachten we. De koffie lukte, maar het gebak... dat werden poffertjes, een oliebol, erwtensoep of zelfs een broodje worst. Het was héérlijk en hoorde echt bij de kerstmarkt 😁.
Nadat we lekker rondgestruind hadden, gingen we naar huis.
Het was een hele gezellige middag en we kwamen al helemaal in de kerstsfeer.

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk