Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kröller Müller Museum

zb-kmm1png

Een middag genieten van schilderijen, beelden, koffie en edelherten.

Met 6 deelnemers en 4 vrijwilligers zijn we, ondanks de sneeuw, toch veilig bij het Kröller Müller Museum aangekomen. We moesten een stukje lopen naar de ingang, maar alles was goed sneeuwvrij gemaakt. We verzamelden in de hal van het museum.

We mochten genieten van een prachtige collectie schilderijen en beelden, die in overvloed aanwezig waren. Zelfs zoveel dat het de deelnemers te veel werd om te belopen en in zich op te nemen.
Dan maar even naar het restaurant voor een kopje koffie met lekkers. Daar hebben we na al dat gesjouw ontzettend van genoten.

Iedereen was er wel aan toe om even iets anders te zien dan de expositie in het museum. Daarom maakten we een rondje in het besneeuwde park langs het jachthuis St. Hubertus, om zo via de uitgang van Schaarsbergen het park te verlaten.

En waar we op hadden gehoopt werd ook waar gemaakt: het spotten van de edelherten. Op twee spotters plaatsen hebben we grote groepen edelherten kunnen waarnemen. Een prachtige afsluiting van een erg gezellige middag.

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk