Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kröller Müller Museum

zb-kmm1png

Een middag genieten van schilderijen, beelden, koffie en edelherten.

Met 6 deelnemers en 4 vrijwilligers zijn we, ondanks de sneeuw, toch veilig bij het Kröller Müller Museum aangekomen. We moesten een stukje lopen naar de ingang, maar alles was goed sneeuwvrij gemaakt. We verzamelden in de hal van het museum.

We mochten genieten van een prachtige collectie schilderijen en beelden, die in overvloed aanwezig waren. Zelfs zoveel dat het de deelnemers te veel werd om te belopen en in zich op te nemen.
Dan maar even naar het restaurant voor een kopje koffie met lekkers. Daar hebben we na al dat gesjouw ontzettend van genoten.

Iedereen was er wel aan toe om even iets anders te zien dan de expositie in het museum. Daarom maakten we een rondje in het besneeuwde park langs het jachthuis St. Hubertus, om zo via de uitgang van Schaarsbergen het park te verlaten.

En waar we op hadden gehoopt werd ook waar gemaakt: het spotten van de edelherten. Op twee spotters plaatsen hebben we grote groepen edelherten kunnen waarnemen. Een prachtige afsluiting van een erg gezellige middag.

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk