Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lunchen bij HET PERRON

lunch-csv-1jpeg

Romantisch eten op ValentijnsdagHet is 14 februari 2019, Valentijnsdag en we gaan naar het CSV, in het Perron A12. 

Valentijnsdag staat voor liefde en vriendschappen en vriendschappen ontstaan er onder de Zonnebloemers!
We gaan met de Zonnebloem lunchen. 


De lerares vertelde aan het begin van de maaltijd dat het eten gemaakt en geserveerd wordt door leerlingen van de afdeling horeca op het CSV. Zij worden opgeleid om in deze bedrijfstak te gaan werken. Het eten wordt allemaal door de leerlingen vers bereidt, ze maken zelf de soep en kneden de broodjes, echt alles vers bereid. Dat proef je dan ook wel. Verder is het zo, dat de helft van de leerlingen de ene keer in de keuken staat te koken en de andere helft dekt de tafel, poleert het bestek, maakt de menukaarten en zorgt dat alles er netjes uitziet.

We kregen weer een heerlijke warme 4 gangen lunch. 

We zaten in gezellige groepjes van 6 personen per tafel en er werd er volop met elkaar gekletst en smakelijk gegeten.

 

De gasten gingen allemaal weer vrolijk en met een volle maag naar huis. 


Dankjewel leerlingen en leraren van het CSV, we hebben weer genoten!!!

 

Groet

Susan van der Veek

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk