Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

NIEUWJAARSRECEPTIE

nwj-receptie-1jpeg

Nieuwjaars receptie 2019 Zonnebloem

En alweer is er een jaar voorbij. Alweer was het tijd voor de jaarlijkse Nieuwjaars receptie van de Zonnebloem. Ook dit jaar weer in het Boveneind. De opkomst van zowel de deelnemers als ook van de vrijwilligers was groot. Heel erg gezellig dus.

Natuurlijk werd er door de koks van het Boveneind weer gezorgd voor heerlijke hapjes en apfelstrudel bij de koffie.

Jaap Kleppers onze voorzitter blikte terug op het afgelopen jaar. 2018 is een druk en mooi jaar geweest, zeker wat betreft de activiteiten. We zijn begonnen met kleinschalige activiteiten en die zijn erg succesvol. Ook zijn er weer 9 grote activiteiten geweest en ook die werden over het algemeen goed gewaardeerd. Dat was bv het lustrum feest. Ook is het eerste programma boekje gemaakt en bezorgd. Over een jaar gaan we daar over evalueren, maar de eerste reacties zijn positief.

Dan is er natuurlijk het bezoekwerk. Daar wordt in de week van 17 t/m 23 januari extra aandacht aan besteed. Dit is een initiatief vanuit Breda waar het hoofdkantoor zit.

Ook voor het nieuwe jaar staan er weer veel leuke activiteiten op stapel. We gaan er met ons allen weer iets moois van maken.

 

Claudine Booman

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk