Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

NIEUWJAARSRECEPTIE

nwj-receptie-1jpeg

Nieuwjaars receptie 2019 Zonnebloem

En alweer is er een jaar voorbij. Alweer was het tijd voor de jaarlijkse Nieuwjaars receptie van de Zonnebloem. Ook dit jaar weer in het Boveneind. De opkomst van zowel de deelnemers als ook van de vrijwilligers was groot. Heel erg gezellig dus.

Natuurlijk werd er door de koks van het Boveneind weer gezorgd voor heerlijke hapjes en apfelstrudel bij de koffie.

Jaap Kleppers onze voorzitter blikte terug op het afgelopen jaar. 2018 is een druk en mooi jaar geweest, zeker wat betreft de activiteiten. We zijn begonnen met kleinschalige activiteiten en die zijn erg succesvol. Ook zijn er weer 9 grote activiteiten geweest en ook die werden over het algemeen goed gewaardeerd. Dat was bv het lustrum feest. Ook is het eerste programma boekje gemaakt en bezorgd. Over een jaar gaan we daar over evalueren, maar de eerste reacties zijn positief.

Dan is er natuurlijk het bezoekwerk. Daar wordt in de week van 17 t/m 23 januari extra aandacht aan besteed. Dit is een initiatief vanuit Breda waar het hoofdkantoor zit.

Ook voor het nieuwe jaar staan er weer veel leuke activiteiten op stapel. We gaan er met ons allen weer iets moois van maken.

 

Claudine Booman

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk