Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

BEZOEK AAN OUDE AMBACHTEN- EN SPEELGOEDMUSEUM

img5513jpeg

Op 29 maart jl zijn wij met een gezellige groep Zonnebloem deelnemers naar bovenstaand museum geweest. En dat was zeer de moeite waard. Zelfs mensen die niet echt van een museum houden, moesten toegeven dat ze deze toch wel erg leuk vonden. Het was een feest van herkenning. Een grote schuur/ ruimte bomvol spullen uit vervlogen tijden. Er zijn daar ruim 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes te zien. Je kwam ogen tekort.

Ook de speelgoedafdeling werd goed bekeken. Er werd zelfs nog een wedstrijdje gespeeld. En heerlijk, al die poppenhuizen. En de Lego. Mecano, treinen etc etc

Natuurlijk was er ook een heerlijke lunch. Genoten van soep, verschillende soorten brood en natuurlijk de oer-Hollandse kroket. Dat gaat toch nooit vervelen. Tijdens de lunch was het zo gezellig, dat een paar dames de slappe lach kregen en dat hield niet meer op. Was zeer aanstekelijk.

Een uurtje voordat we weer de bus in zouden moeten, waren de meeste mensen toch wel moe, maar voldaan. Dat uurtje hebben we gebruikt om heerlijk buiten in een grote kring in de zon te zitten. Dat was echt genieten. De zon was zo lekker, dat ik enkele mensen zag wegdommelen.

Daarna met twee bussen weer terug naar het Boveneind. Niet omdat er zoveel mensen mee waren, maar omdat de rolstoel bus van de firma Noot kapot was. Maar dat werd keurig opgelost. Mensen met een rolstoel in een klein busje, de anderen in de grote. We hadden alle ruimte dus. Prima geregeld.

Volgens mij kunnen we weer terug kijken op een geslaagd uitje.

Claudine Booman

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk