Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

PAASSTUKJE MAKEN

img3065jpg

Wat was het weer gezellig tijdens het maken van het paasstukje en wat hebben we allemaal ons best gedaan om er iets moois van te maken. En dat het iets " moois" geworden is, is te zien op de bijgevoegde foto's. Van verschillende soorten voorjaarsbloemen, bladeren en takjes hebben we eerst een ondergrond gemaakt en daarna begon het versieren met kuikentjes , eischalen, lint, vlinders en gekleurde eieren.

Trots gingen de deelnemers na afloop naar huis en tijdens de paasdagen kunnen ze genieten van hun eigen gemaakt paasstukje.

 

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk