Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

KERSTMARKT

foto-3jpg

Het is altijd erg gezellig om een middagje tussen de kerstbomen, kerststukjes en allerlei kerstaccessoires te snuffelen om in kerststemming te komen en dat hebben wij, Zonnebloemers uit Veenendaal, gedaan.

We zijn met een klein groepje gasten naar Intratuin in Barneveld geweest en wat hebben we daar genoten.

We keken onze ogen uit naar al die mooie kerstversiering en vooral naar al die mooi ballen in allerlei verschillende kleuren en formaten. “Vroeger hadden we alleen maar rode en zilveren ballen”, vertelde één van de gasten en nu….al die kleuren.

En dan die lichtjes: zoveel in een boom en zelfs knipperende lichtjes!

Kortom: we keken onze ogen uit en na een poosje lopen door al die mooie paden en gangen was het tijd voor een ogenblikje rust.

Een kopje koffie met natuurlijk iets lekkers erbij ging er in als koek, al vonden sommige gasten de taart wel erg groot, maar heeeeeeeel lekker!

Uitgerust gingen we weer verder en rond half 5 gingen we met onze inkopen naar de kassa.

Viooltjes, kerstballen, kerstcadeautjes, planten, potten en zelfs een prachtige vaas ging mee naar huis.

Wat hebben we alweer een gezellige middag gehad!

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk