Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

DAGJE HOEK VAN HOLLAND

ijsje-etenjpg

Om kwart over negen vertrokken we met 21 gasten en 9 vrijwilligers vanaf het Boveneind naar Hoek van Holland. Even lekker naar de zee .

De dag begon heel bewolkt en onderweg regen. Aan zee was het droog met een frisse wind.

Na verwelkomt te zijn door het Ouderenfonds en hun vrijwilligers kregen we een lekker kopje koffie met een lekker appelpunt  met slagroom.  Toen dat op was,  gingen de jassen aan en naar zee, de ene liep het zelf een en ander ging in de speciale strandrolstoelen. Een geweldige ervaring en zo konden de mensen die niet zo goed ter been waren toch over het strand rijden en  even pootje baden. Er was iemand die al 10 jaar het verlangen had om weer eens naar zee te kunnen en het zeewater te voelen. Wat was ze blij. Ze genoot er heel erg van. Dat is toch mooi. 

Tussen de middag kregen we een lekkere tomatensoep en 'n broodje kroket met een bolletje huzarensalade, dat smaakte heel goed.  Inmiddels was onder het eten de zon lekker gaan schijnen en konden we nog even lekker in het zonnetje zitten of wandelen.

’s Middags kregen we nog een glaasje advocaat en een bakje fruit en toen was het weer tijd om naar huis te gaan. Wat gaat de tijd toch snel als het zo lekker en gezellig is,  hoorden we steeds weer zeggen.

Om vijf uur waren we weer bij ’t Boveneind.

Het was weer een héle mooie Zonnebloemdag. 

 

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk