Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

BOOTTOCHT IN GIETHOORN

foto-5jpeg

Giethoorn in de zon.

Op vrijdag de dertiende ( absoluut geen ongeluksdag) zijn we met een grote groep Zonnebloemers naar het Venetië van het Noorden geweest. Het was een prachtige dag. Het zonnetje scheen, de groep was gezellig dus wat wil je nog meer.

Het was een flink stukje rijden, maar dat wisten we natuurlijk. Dat hadden we er wel voor over. Bij restaurant het Zwaantje stond men al klaar om ons te verwelkomen. Na zo’n rit moet natuurlijk eerst iedereen naar het toilet, maar daarna was het heerlijk lunchen.

Voor het restaurant lagen er 2 fluister rondvaartboten klaar om ons rond te varen door de kanalen van prachtig Giethoorn. Ook zijn we een klein stukje de Bovenweide opgevaren. Een mooi meer bij Giethoorn. Niet diep, maar 50 tot 80 cm. Er kan hier daarom ook al heel snel geschaatst worden. De huizen in oud Giethoorn kunnen niet worden bereikt met de auto, alles moet met de boot. Toch wel heel bijzonder.

Gelukkig vandaag geen files op het water, volgens onze kapitein komt dat in het hoogseizoen namelijk zeer regelmatig voor.  Wel veel rond wandelende mensen. En vooral heel veel mensen uit Azië.

Na de tocht van een uur hebben we heerlijk een hele poos op het terras gezeten. Genietend van een drankje en een heerlijk stuk appeltaart.

Rond 16.30 ging de reis weer terug naar Veenendaal. Blijkbaar was het best een vermoeiende dag voor sommigen. Ik zag enkele hoofden knikkebollen.

Keurig op tijd waren we weer terug. ’s Avonds allemaal heerlijk met de beentjes omhoog, ook de vrijwilligers!

Moe maar voldaan kijken wij weer terug op een geslaagde dag.

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk