Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

NIEUWJAARSBIJEENKOMST

foto9jpg

Op donderdag 9 januari was onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Wederom in het Raedthuys van het Boveneind. Zo langzamerhand een traditie. De opkomst was hoog. Zowel de gasten als de vrijwilligers waren in grote getale aanwezig. Het was goed om een ieder weer even te zien en te spreken.

In zijn jaarlijkse speech keek Jaap Kleppers, onze voorzitter, terug op het afgelopen jaar.

  • Op de hoeveelheid activiteiten die er zijn georganiseerd door de activiteiten commissie. Hij heeft ze geteld en het waren 17 activiteiten. Groot en klein.
  • Over de loten verkoop. Deze is de laatste jaren enorm gestegen. Dankzij enkele zeer actieve vrijwilligers en ook door enkele gasten. Geweldig. Jaap riep op om hier vooral mee door te gaan. Op de Koningsmarkt gaan wij daar weer mee beginnen.
  • Het stoppen van de Oranje collecte.
  • De start van de organisatie van de vakantie naar De Lutte.

Natuurlijk keek Jaap ook vooruit.

  • Er staan weer veel leuke activiteiten op de rol.
  • De Veenendaalse Zonnebloem vakantie.
  • De Koningsmarkt.

Natuurlijk is het leuk om iedereen weer te spreken, maar een klein onderbreking is ook altijd leuk. Er was een quiz. En de antwoorden zaten verstopt in de speech van Jaap. Iedereen deed enthousiast mee. Er waren ook drie winnaars en die werd verrast met een vvv bon.

Ook waren er jubilarissen onder ons. Er zijn drie gasten al 25 jaar lid van de Zonnebloem. Zij werden door Jaap en Marianne in het zonnetje/ bloemetje gezet. Ook onder de vrijwilligers was er een jubilaris. Ineke van den Berg zet zich al 25 jaar in op allerlei manieren. Bezoekwerk, activiteiten en elk jaar de vakanties. Top.

Natuurlijk was de verzorging van het Boveneind weer prima in orde. De kok had weer heerlijke hapjes voor ons gemaakt. Vanuit het ROC waren er drie scholieren om ons te helpen. Daar waren wij heel blij mee, want ze deden het super.

Laat het nieuwe Zonnebloem jaar maar komen!

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk