Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Zonnebloem ontvangt gift van Lions Club

De afdeling Veenendaal van de Zonnebloem heeft op 8 maart een gift van de Lions Club de Gelderse Vallei ontvangen.

In november 2017 organiseerde de Lions Club samen met het Filmhuis de Veense filmdagen. De opbrengst van deze filmdagen kwam ten goede aan een viertal organisaties, waaronder de Zonnebloem.

Ook deelnemers van de Zonnebloem bezochten tijdens dat evenement een film en werden daarbij hartelijk ontvangen en begeleid door leden van de Lions Club. Sommige deelnemers hadden nog nooit een bioscoop bezocht.

De gift zal ten goede komen aan één van de vele activiteiten die de Zonnebloem organiseert en in dit geval aan de in april te houden boottocht door de Rotterdamse havens. O.a. de President van de Lions Club Bert Booman zal op die dag ook als vrijwilliger actief zijn.

Op donderdag 8 maart ontving de voorzitter Jaap Kleppers uit handen van Michiel Pothoff van de Lions Club de cheque (zie foto).

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk