Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem ontvangt gift van Lions Club

De afdeling Veenendaal van de Zonnebloem heeft op 8 maart een gift van de Lions Club de Gelderse Vallei ontvangen.

In november 2017 organiseerde de Lions Club samen met het Filmhuis de Veense filmdagen. De opbrengst van deze filmdagen kwam ten goede aan een viertal organisaties, waaronder de Zonnebloem.

Ook deelnemers van de Zonnebloem bezochten tijdens dat evenement een film en werden daarbij hartelijk ontvangen en begeleid door leden van de Lions Club. Sommige deelnemers hadden nog nooit een bioscoop bezocht.

De gift zal ten goede komen aan één van de vele activiteiten die de Zonnebloem organiseert en in dit geval aan de in april te houden boottocht door de Rotterdamse havens. O.a. de President van de Lions Club Bert Booman zal op die dag ook als vrijwilliger actief zijn.

Op donderdag 8 maart ontving de voorzitter Jaap Kleppers uit handen van Michiel Pothoff van de Lions Club de cheque (zie foto).

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk