Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

ZONNEBLOEM OP KONINGSDAG ACTIEF

De Zonnebloem, afd. Veenendaal, is zeer actief! Op Koningsdag stonden we al vroeg met een stand bij de Lampegiet om aandacht voor het werk van de Zonnebloem te trekken en om loten te verkopen.

Dankzij enthousiaste vrijwilligers hebben we deze dag weer veel geld opgehaald met de verkoop van loten zodat we voor de de deelnemers van onze afdeling weer veel leuke activiteiten kunnen organiseren.

Niet alleen hebben we loten verkocht, maar ook hebben we weer de aandacht van veel mensen weten te trekken dat de Zonnebloem zo goed werk doet voor de "eenzame oudere" en voor ouderen die weer eens gezellig een dagje/middagje uit kunnen gaan.

Een geslaagde Koningsdag, ondanks het regenachtige weer, ook voor de Zonnebloem!

 

 

 

 

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk