Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Henny Edelbroek 25 jaar vrijwilligster

Henny Edelbroek, vrijwilligster van de afdeling Veenendaal van de Zonnebloem, is gisteravond tijdens een bijeenkomst van de afdeling in het zonnetje gezet door voorzitter Jaap Kleppers. Tevens overhandigde hij haar het " gouden " speldje en bijbehorende oorkonde.

25 jaar heeft Henny met veel plezier, liefde en enthousiasme zich ingezet voor het werk van de Zonnebloem.

Een felicitatie waard!

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk