Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

CORONAVIRUS

Het bestuur van de afd. Veenendaal heeft haar gasten en vrijwilligers dmv een brief geïnformeerd over de te nemen maatregelen ivm de coronacrisis

Beste vrijwilligers en deelnemers van de Zonnebloem afdeling Veenendaal,

 

Kort geleden heeft het bestuur u geïnformeerd over de besluiten die de Nationale vereniging de Zonnebloem heeft genomen in verband met de Corona-griep en die zouden gelden tot 5 april a.s. te weten:

 

- geen huisbezoeken, geen activiteiten, geen vakanties en bootreizen, geen vergaderingen.

 

Gisteren heeft het bestuur het bericht ontvangen dat deze activiteiten ook t/m 3 mei niet mogen plaatsvinden.

 

Voor onze afdeling betekent dat het volgende:

 

- de kleine activiteit "Paasstukjes maken" op 6 april a.s. gaat niet door;

( de penningmeester zal de inmiddels betaalde bijdragen aan de gasten terugstorten).

 

- de verkoop van Zonnebloemloten op Koningsdag 27 april gaat niet door;

( de penningmeester zal binnenkort een mail versturen aan alle vrijwilligers met adviezen/aanwijzingen over de loten-verkoop dit jaar).

 

- de afdelings-vakantie te de Lutte van 20 t/m 24 april a.s. gaat niet door;

( in goed overleg met het Bureau Evenementen en Vakanties van de Nationale Vereniging, de verhuurder van het vakantie-appartement en tot tevredenheid van de deelnemers aan deze vakantie is deze vakantie nu verschoven naar de week van 31 augustus a.s.. De deelnemers en de vrijwilligers van deze vakantie krijgen hieromtrent vanuit de vakantie-commissie nog nader bericht).

 

We zijn ons er van bewust dat het niet-doorgaan van de Zonnebloem-activiteiten een teleurstelling is voor de gasten die hieraan zouden deelnemen en de vrijwilligers die deze activiteiten met veel enthousiasme en grote inzet hebben voorbereid.

Wij vertrouwen erop dat u er begrip voor heeft dat vorenstaande maatregelen in het belang van uw en ons aller gezondheid genomen zijn.

 

Uiteraard hopen we met u dat we zo spoedig mogelijk met goede berichten kunnen komen en wederom een aanvang kunnen maken met huisbezoeken en activiteiten.

 

Wij wensen u allen verder vooral een goede gezondheid in de komende tijd.

 

Ina Jansen

0318-512460
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk