Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemavond in Houten

Zonnebloem afdelingsnieuws

Afgelopen maandag 30 mei was er een fantastische avond van de Zonnebloem in Houten

In het kader van de lokale zichtbaarheid is er door de afdeling Houten, Schalkwijk en Vianen een avond georganiseerd in het Theater Aan de Slinger in Houten

Een geweldig leuke avond met presentaties van de Zonnebloem door middel van Film, Diashows, Sketches en een overzicht van de lokale activiteiten.       

Het was een interactief programma waarvan de verschillende onderdelen aan elkaar werden gebreid door een professioneel artiestenteam Rob Mollien en Emiel Lensen. Dit duo heeft de zaal verbaasd doen staan door al hun stunts en goocheltrucs.

Met verwondering hebben wij gekeken naar Rob & Emiel. Het lijkt onmogelijk wat zij doen. Geblindoekt "zien" wat iemand in zijn hand heeft of blind een kubus oplossen. En toch...zag iedereen het gebeuren:  Er kan zoveel meer dan je denkt!!

Zo werd de link gelegd naar De Zonnebloem. Zij lieten zien dat er binnen De Zonnebloem veel meer kan dan je voor mogelijk zou houden. Door en met vrijwilligers, voor en met mensen met een lichamelijke beperking, wordt een eindeloos aanbod aan activiteiten ontplooid.

In de pauze konden de aanwezigen onder het genot van een drankje met elkaar van gedachten wisselen.

Het was een fantastische avond, een overweldigende opkomst die ook nieuwe vrijwilligers en gasten heeft opgeleverd en Rob & Emiel die zeer enthousiast lieten zien wat De Zonnebloem doet en waar ze voor staat. Een geweldige promotie met het motto van De Zonnebloem hoog in het vaandel:

"Er kan zoveel meer dan je denkt"!

 

 

 

Harry Heerkens

0347-779283
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?