Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afscheid Thea, Toos en Hennie

Zonnebloem afdelingsnieuws

Thea, Toos en Hennie hebben per 1 januari 2017 hun functies neergelegd

Thea 33 jaar voorzitster, Toos 35 jaar hoofd bezoekwerk en Hennie 19 jaar penningmeester, niet te geloven, samen 87 jaar actief voor de Zonnebloem.

Afgelopen donderdag hebben we afscheid van hen genomen. Kosten nog moeite zijn gespaard om voor hen een onvergetelijk feest te organiseren en dat is gelukt.

Toespraken, o.a. van onze burgemeester, cadeaux, bloemen, onderscheidingen, etc. etc.; het was allemaal aanwezig.

Thea, Toos en Hennie hebben danook genoten en dat was de bedoeling.

Het nieuwe bestuur zal dit rekord nooit kunnen evenaren, maar ze gaan ervoor.

De Zonnebloem afdeling Vianen gaat gewoon verder. De inwoners hebben ons nodig.

Harry Heerkens

Secretaris

Harry Heerkens

0347-779283
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?