Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bootdagreis

Zonnebloem afdelingsnieuws

Geslaagde bootreis

Op 6 april j.l. heeft de Zonnebloem Nieuwegein Zuid een bootdagreis georganiseerd

Een 20 tal van onze gasten heeft die tocht ook meegemaakt.

De luxe Zonnebloemboot de  Eureka lag afgemeerd  aan de Handelskade in Vreeswijk. De boot vertrok om 9.00 uur en rond 17.00 uur waren we weer terug aan de Handelskade.

Al vele jaren wordt deze Dagboottocht georganiseerd.voor de gasten van de Zonnebloem. Een dagje ontspannen op het water en genieten van het voorbijglijdende landschap. Deze reis is erg populair onder onze doelgroep.

Voor onze vrijwilligers was het weer een drukke dag maar ...als de gasten het maar naar hun zin hebben.!!

Het werd weer een geslaagde dag, goede sfeer en lekker eten en drinken. Onze gasten hebben weer volop kunnen genieten.

Er kan zoveel meer dan je denkt bij de Zonnebloem

Ik denk dat iedereen weer uitziet naar het volgend jaar.

Harry Heerkens

0347-779283
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?