Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Schaapskooi

Zonnebloem afdelingsnieuws

Leuke dag doorgebracht bij de Schaapskooi te Schoonrewoerd

Op Donderdag 28 september, een mooie herfstdag, met ruim 40 gasten een bezoek gebracht bij de Natuur- en Vogelwacht Vijfherenlanden. Deze is gevestigd in Natuurcentrum De Schaapskooi  in Schoonrewoerd.

We werden ontvangen met een kop koffie en iets lekkers.  Daarna hebben onze gasten rondgekeken in de diverse gebouwen. Er is daar veel interessante informatie over vogels, vlinders, fruitteelt, etc. Eigenlijk over alles wat woont en leeft in de regio Vijfherenlanden. Verder kon er ook zelf geplukt en onbespoten fruit gekocht worden.

Na een heerlijke lunch was er diapresentatie in beeld en geluid over deze mooie streek. Met zonodig uitleg en aanvulling.

De middag eindigde met een quiz, waar iedereen druk mee bezig is geweest. De antwoorden op veel vragen waren terug te vinden in de Schaapskooi zelf. De score was erg hoog, dus iedereen heeft alles heel goed gevolgd.

Weer een leuke dag, waarbij wij ook de medewerkers van de Schaapskooi voor bedanken.

Rianne van Rees

06-49824861
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?