Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Westcon bedrijfsuitje: op pad met de Zonnebloem

24 mei 2019

Met een aantal collega’s van Westcon dachten wij al een tijdje over projecten of activiteiten waarbij wij ons meer bij de maatschappij konden betrekken of iets terug konden doen voor de maatschappij.

 Het ‘andere bedrijfsuitje’ van de Zonnebloem bleek een uitkomst voor ons. Je hebt de vrijheid om aan te geven hoeveel personen je beschikbaar kunt maken om een halve dag van kantoor weg te zijn, de datum bepaal je zelf en de locatie of het uitje is een eigen keuze.

Westcon is een distributeur in ICT oplossingen en heeft het kantoor in Houten. De collega’s komen uit meerdere hoeken van het land en daarom leek het ons handig iets te gaan doen in de directe omgeving van Houten.

Wij besloten om afgelopen vrijdag met 10 collega’s en 10 deelnemers en 3 vrijwilligers van de Zonnebloem een middag naar dierenpark Amersfoort te gaan.

Het is een unieke middag geworden.

We hadden erg geluk met het weer, het was een prachtige zonnige dag dus bij aankomst hadden we al 10 vrolijke collega’s en snel na onze aankomst ook 10 lachende Zonnebloem deelnemers.

Alle deelnemers waren uitgenodigd via de Zonnebloem afdeling Vianen. Enkele dames bleken elkaar al te kennen, maar voor sommigen was de groep nieuw.

Nadat we aan elkaar voorgesteld waren zijn we het park in gegaan en hebben we onderweg naar de koffie met taart al een stukje van het park bekeken. Tijdens de koffie kregen we de gelegenheid om elkaar nog wat beter te leren kennen. Ook erg leuk om te zien dat de ‘Zonnebloemers’ met elkaar in gesprek raakten.

Daarna ging iedereen op pad, verder het park in. We hebben we de middag gezamenlijk afgesloten met een drankje en een borrelhapje.

We hebben heel veel leuke en fijne reacties ontvangen. Alle 10 de deelnemers wonen nog zelfstandig maar komen doordat ze moeilijk kunnen lopen of weinig familie in de buurt hebben weinig buiten of spreken weinig mensen. Een praatje maken of een uurtje de deur uit is voor ons zo vanzelfsprekend maar na een middag als deze blijkt maar weer dat dat niet voor iedereen geldt.

Deze middag werd dus enorm gewaardeerd door de Zonnebloem deelnemers maar ook zeker door het team van Westcon.

Ook wij hebben een hele leuke middag gehad. Het was een prachtige middag, we waren met een gezellige en positief ingestelde groep dames. Het is bijzonder en leuk om zoiets met je collega’s te kunnen doen en daarmee de ouderen een gezellige middag te kunnen bezorgen.

Harry Heerkens

0347-779283
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?