Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem jongeren (18-40 jaar) Vianen nodigt jullie uit om boccia te gaan spelen op 11 januari 2020

Zonnebloem Vianen gaat in 2020 verschillende activiteiten organiseren voor jongeren tussen de 18 en 40 jaar met een lichamelijke beperking/chronische ziekte. Twee ,zonnebloem, jongeren komen graag met

Zonnebloem jongeren (18-40 jaar) Vianen nodigt jullie uit om boccia te gaan spelen op 11 januari 2020

Zonnebloem Vianen gaat in 2020 verschillende activiteiten organiseren voor jongeren tussen de 18 en 40 jaar met een lichamelijke beperking/chronische ziekte. Twee ,zonnebloem, jongeren komen graag met jullie in contact, met als doel elkaar (regelmatig) te ontmoeten en veel plezier beleven. Want met elkaar (aangepaste) activiteiten doen is toch veel gezelliger!

Zie ook Manon van den Heuvel, vlogger bij de Zonnebloem, speciaal voor de jongeren tussen de 18 en 40 jaar.

Denk aan een theaterbezoek, festival, (aangepast) sporten, sportwedstrijd kijken, bbq, varen etc. Maar ook jullie ideeën en wensen om samen leuke activiteiten te gaan ondernemen, zijn meer dan welkom. Inschrijven kan via https://www.zonnebloem.nl/Vianen/aanmelden-deelnemer

Nadat jij je gegevens ingevuld hebt, nemen wij z.s.m. contact met jou op.

Onze eerste (gratis) activiteit is try-out boccia (een Paralympische miksport wat lijkt op Petanque en bowls). Iedereen kan mee doen: je mag de zachte ballen met je handen, met je voeten of als dat lastig is met een goot spelen. Het doel is veel lol hebben met elkaar en de eigen rode of blauwe ballen het dichts bij de witte doelbal te plaatsen. Speciale sportkleding is niet nodig, maar neem wel schoenen mee die in een sporthal gedragen kunnen worden.

Je kunt je aanmelden voor boccia op 11 januari 2020 door een mail te sturen naar dboele@teamsportservice.nl. Let op deelname is voor eigen risico.

Op 11 januari 2020 ontvangen we je namens Zonnebloem Vianen graag om 10.15 uur in Sportcentrum Helsdingen in Vianen (Westelijke Parallelweg 1).

I.s.m. Sportservice en gehandicaptensport Nederland gaan we er met z'n allen een gezellige en sportieve ochtend van maken. Naast de mogelijkheid om boccia spelen, zal er voor een hapje en een drankje gezorgd worden.

Wij kijken er naar uit om me te ontmoeten na je aanmelding bij zonnebloem (jongeren) Vianen en/of bij het boccia spelen op 11 januari 2020 in Vianen.

Harry Heerkens

0347-779283
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?