Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boottocht over het Veluwemeer op 3 juli

Op 3 juli zijn wij vertrokken met twee bussen en 88 gasten naar Harderwijk. Daar aangekomen werden wij ontvangen met een kopje koffie/thee en een heerlijk gebakje op de salonboot “Jacqueline” . Wij hebben 4 uur gevaren over het Veluwemeer. Tussendoor werden wij door de kapitein geïnformeerd waar wij waren en over de bijzonderheden.

Tijdens de vaartocht kregen wij een heerlijk 3-gangen diner met een aantal consumpties.

En wat het nog mooier maakte, het was prachtig weer.

Diverse gasten zijn op het dek geweest om heerlijk van de zon te genieten.

Voor degenen die naar boven wilden was er geen probleem, via de trap of met de lift.

Om 15.00 uur gingen wij weer richting Vianen en kunnen wij terug kijken op een prachtige tocht en een heerlijke dag met elkaar.

 

Harry Heerkens

0347-779283
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?