Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Betreft: annulering bezoek glasblazerij met pannenkoeken eten en de bootreis op 16 april

Beste gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem,

Op vrijdag 20 maart a.s. zouden wij een bezoek brengen aan de glasblazerij in Leerdam en aansluitend pannenkoeken eten in Leerbroek. In verband met alle berichtgeving over het Coronavirus heeft het bestuur van de afdeling Vianen van De Zonnebloem besloten deze activiteit geen doorgang te laten vinden. Dit is in lijn met de afgekondigde maatregelen van het Kabinet en het beleid van de centrale organisatie van De Zonnebloem.

Uitstel betekent geen afstel. Afhankelijk van hoe het Coronavirus zich ontwikkelt denken wij dat dit leuke daguitje op een later tijdstip wel doorgang kan vinden. Wij houden jullie op de hoogte.

Het bestuur van de afdeling Nieuwegein-Zuid van De Zonnebloem heeft de reis met de dagboot die op 16 april zou plaatsvinden, om dezelfde reden afgelast. Deze bootreis zal, hoe jammer ook, dit jaar niet meer worden georganiseerd.

Uiteraard krijgen alle gasten die zich opgegeven en betaald hebben het geld via zijn/haar vrijwilliger terug.

Vanuit de centrale organisatie van De Zonnebloem is voorgesteld de bezoeken van vrijwilligers  aan gasten tot een minimum te beperken. Liever wel telefonisch contact tot de “rookwolken” wat opgetrokken zijn.

We hopen dat niemand van onze gasten en vrijwilligers ziek wordt, en dat we gauw weer met elkaar leuke dingen kunnen doen.

Met vriendelijke groet,

Ruud Sporrel

Voorzitter Zonnebloem, afdeling Vianen

Harry Heerkens

0347-779283
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?