MPS De Zonnebloem

Rondleiding en informatiebezoek op 27 juli 2021

Omdat MPS De Zonnebloem door de Coronaperiode tot op dit moment geen vakantieweken kon organiseren, nam het centraal bureau Breda het initiatief om alle vrijwilligers kennis te laten maken met het prachtige schip. Daartoe trekt het schip door het land en maakt het de afdelingen mogelijk dicht bij huis een bezoek te brengen. Doel van de rondleiding is vrijwilligers ten behoeve van hun gasten een inkijk te geven in de accomodatie en de organisatie. Daarnaast wilde men de vrijwilligers informatie bieden over deelname door hen aan een vakantieweek. Routes door Nederland en Duitsland alsmede het (dag) programma voor de vrijwilligers kwamen aan de orde.

Een klein groepje van de afdeling Vianen heeft zich 27 juli laten informeren over de mogelijkheden van een vaarvakantie en de faciliteiten die het schip biedt zelf kunnen ervaren en bekijken. Al met al een leuke, leerzame zonnebloemmiddag ervaren.

Silvia van der Star

0616304746
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?