Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

HIGH TEA

sam4898-2jpg

High Tea in het dorpshuis "De Heidehoek" in Vledderveen

Het was een drukte van belang in het dorpshuis van Vledderveen:

8 vrijwilligsters van de Zonnebloem Vledder waren daar bezig de tafels met mooie kleedjes te dekken, vaasjes met fleurige bloemen er op te zetten en daarmee de zaal feestelijk aan te kleden.

Bovendien bracht ieder zelfgebakken heerlijk zoete taarten en hartige hapjes en taarten mee die, in kleinere stukken gesneden, op verschillende étagères op de tafeltjes werden gezet.

Om 14.00 uur liep het zaaltje al aardig vol met onze gasten waarvan sommigen zich nog goed konden herinneren hoe heerlijk en gezellig het vorig jaar was geweest.

Alles met elkaar waren we met ruim 40 mensen die kwamen proeven van de lekkernijen die er ook nog eens prachtig en kleurrijk uitzagen!

Zodra de vrijwilligsters van de Heidehoek thee en koffie ging uitschenken kon de proeverij van het zoete gedeelte beginnen. Het “mmm” en “ahhh, wat lekker” kon je overal horen rondzoemen en na zo’n vijf kwartier waren de hartige hapjes aan de beurt die ook iedereen met veel smaak verorberde.

En toen kwam om 15.45 uur de burgemeester langs. De heer Jager zei blij te zijn ons, voor de derde keer dat hij De Zonnebloem bezocht, allemaal weer te zien en vertelde dat hij zojuist terugkwam van een bezoek aan het Kloostermuseum in Ter Apel dat grote indruk had gemaakt.

Wellicht ook iets voor ons om in de toekomst eens te bezoeken .

Tsja, en toen werd het tijd om weer te vertrekken.  

En zo gebeurde.

Anne Jan de Vries

0521-380807
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?