Theater toer

Zonnebloem afdeling

Dit jaar met de afdeling Mid-Voorburg naar het theater

Het is zover op 18 februari 2016 zijn de afdelingen Mid-Voorburg en Voorburg/Esseloo naar een theater voorstelling gegaan die verzorgd werd door het amateur gezelschap Jong van hart. De voorstelling werd gehouden in het Veur theater aan de Damlaan in Leidschendam. De gasten van beide afdelingen waren tussen 13:00 en 13:30 uur van harte welkom en werden aan de deur ontvangen door vrijwilligers van beide afdelingen. Na de naam genoteerd te hebben werden de gasten begeleid naar de zaal waar ze lekker konden gaan zitten in afwachting van de opening van het stuk dat voor hen gespeeld zou worden. Het stuk ging over een aantal ex theater spelers die nog een keer een revue op wilde voeren met alle capriolen die er aan vooraf gingen. Het stuk werd geopend met het al oude en nog staads bekende "als ik wist dat je zou komen" van Tom Manders beter bekend als Dorus. Na tal van scenes en liedjes die al dan niet mee gezongen konden worden kwam het stuk voor velen te vroeg aan het einde en namen de spelers gehuld in gouden rokkostuum afscheid van het publiek. De gasten kregen na afloop van het stuk in de hal nog een drankje aan geboden om daarna toen de auto's voor reden weer naar huis te gaan.

Via deze weg willen wij de medewerkers van de Dienst Handhaving Leidschendam/Voorburg hartelijk bedanken voor hun steun en toewijding tijdens de aankomst en het vertrek van de gasten dat vlekkeloos is verlopen. Onze dank gaat ook uit naar onze collega's van Mid-Voorburg en naar alle vrijwilligers van de afdeling Voorburg/Esseloo die er samen weer een onvergetelijke activiteit van hebben gemaakt voor de gasten van de afdelingen.

Sandra Smits

070-3874695
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals