Picknick

Zonnebloem afdeling

Op 21 September 2016 gaan we weer een lekkere picknick houden

Het is een mooie dag in september en wel de 21ste. Goed gemutst gaan we naar de tuidersvereniging Eigen Arbeid aan de Zijdeweg in Wassenaar. Met een groot aantal vrijwilligers beginnen we om 10:30 uur met het klaar maken van de picknick voor onze gasten. Om 12:00 uur komen de eerste gasten binnen in het clubhuis van de tuindersvereniging en worden van harte welkom geheten en nemen plaats aan een voor hun gedekte tafel met daarop een zonnebloem. om 12:30 uur heeft iedereen koffie met een plakje cake erbij om te beginnen. Hierna volgt een sandwitch roomkaas sla zalm tomaat en komkommer, om daarna door te gaan met een sandwitch sla, haam tomaat en komkommer. Om dat er wat grotere eters onder onze gasten zijn gaan de schalen nog een keer rond met sandwitch kipfilet of kaas met komkommer en tomaat. Als afsluiter van het brood gedeelte krijgen de gaten ook nog een krentenbol. Hierna wordt er nog een toetje uitgedeeld bestaande uit roomyoghurt met vruchten. Vol en voldaan gaat iedereen naar buiten voor een groepsfoto en na een wandeling over de volkstuinen is het om 14:00 uur weer tijd om naar huis te gaan.

Namens alle gasten mogen wij dank uitspreken aan alle vrijwilligers die deze dag onvergetelijk hebben gemaakt en wij hopen dat we volgend jaar weer van de partij kunnen zijn.

Namens het bestuur van de afdeling Voorburg/Esseloo gaat onze dank uit naar onze vrijwilligers die door hun inzet deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Sandra Smits

070-3874695
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals