Paasbingo 2023

img9322-middeljpg

Vrijdag 31 maart, is het dan zover. De jaarlijkse Paas/voorjaars Bingo staat op het programma.

Het aantal deelnemers is fantastisch. Maar liefst 65 mensen zijn naar de Bingo gekomen in de Soos. De deelnemers vertegenwoordigen de afdelingen Wichmond en Vorden. De deelnemers worden voorzien van een kopje koffie met een plakje cake hierna heet Helene iedereen van harte welkom bij de Bingo.  

Onder leiding van Mariska en Matthijs, met bijpassende Paaskleding, is de Bingo gespeeld. Er wordt enthousiast meegedaan. Er worden 2 ronden gespeeld. In de pauze wordt er een drankje en een hapje geserveerd en gezellig met elkaar gepraat Nadat de tweede ronde is gespeeld gaan de meeste deelnemers rond half vijf met een prijsje naar huis.  

De prijzen zijn bijeen gebracht door een aantal vrijwilligers van de Zonnebloem. Het is een geslaagde middag geweest en zeker voor herhaling vatbaar. Alle vrijwilligers die bijgedragen hebben voor deze geslaagde middag, hartelijk dank voor jullie bijdrage. 

De fotograaf 

Helene van der Tas

06-23702202
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur