Roll-over Bronckhorst

img9399jpg

Dit jaar komt de roll-over in een nieuw jasje: niet alleen maken een mooie wandeling met elkaar, maar we gaan halverwege nog genieten van een lekkere lunch.

Op 13 mei stond het jaarlijkse “Roll-over Bronckhorst” evenement weer op het programma. De startlocatie was dit jaar vanaf het gemeentehuis te Hengelo (gld). Maar liefst 140 mensen hadden zich vanuit de regio opgegeven voor deze activiteit. Helaas waren er niet zoveel deelnemers vanuit de afdeling Vorden. De organisatie trof het wel, het was prachtig weer. Vanaf 11 uur was het verzamelen bij het gemeentehuis. Het was een aan en afrijden van taxi’s  om de deelnemers bij  het vertrekpunt te brengen. 11:15 werden de aanwezigen welkom geheten door het organiserend comité en rond half 12 vertrok een lang gerekt lint van rolstoelen richting Wullink, de aardappel boer.

De lunch werd om 13:00 uur bij Wullink genuttigd en er was ondersteuning met muziek om de sfeer te bevorderen. Half 2 werd de tocht vervolgd richting het dorp Hengelo. Vanuit Hengelo ging het weer richting gemeentehuis waar de stoet om ongeveer 15:00 uur  aan kwam. Het was een geslaagde activiteit mede door het mooie weer en de inbreng van de vele vrijwilligers, dank hiervoor.

Helene van der Tas

06-23702202
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur