Boottocht "Nirvana"

img9406jpg

Deze boottocht is georganiseerd door de Regio van de Zonnebloem.

i

Maandagmorgen om 8:45 uur ligt de boot “Nirvana” klant en klaar voor vertrek, voorbij de sluis in EEFDE. Rond 9 uur melden de eerste gasten zich al bij de ingang van de boot.

Daarna is het een komen en gaan van auto’s om de passagiers te laten inschepen. Klokslag 10 uur wordt het anker gehesen en de boot vertrekt. Nadat de sluis in Eefde is gepasseerd kan er koers gezet worden richting Deventer.

Er is een gezellige sfeer aan boord en er wordt koffie, een drankje en een diner geserveerd. Na de middagpauze wordt er nog een verloting gehouden. De passagiers genieten met volle teugen van het uitzicht aan de oever.  Voorbij Deventer keert de boot om en gaat weer richting huiswaarts.

Om half 5 meert de boot weer aan op het punt waar het ook vertrokken is. Veel vervoerders staan al weer te wachten om de passagiers weer naar huis te brengen. De reacties die ik van de mensen heb ontvangen is dat het een geslaagde en ook wel een vermoeiende dag is geweest.

De volgende activiteit van de Zonnebloem afdeling Vorden is  15 juli : 
Matinee voorstelling Internationaal Folkloristisch Dansfestival in het Kulturhus.

 

Helene van der Tas

06-23702202
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur