Treintje Bello

fjpg

Met Treintje Bello naar de “Haarbroekse vijvertuin” in Harfsen

Dinsdag 1 augustus stond het reisje naar Harfsen met “Treintje Bello” op het programma. De maandag ervoor was het nog maar de vraag of het zou doorgaan. Het was vreselijk slecht weer met veel regen. Dinsdag begon de dag met een zonnetje en de reis kon gelukkig doorgaan. Om 10:45 uur was “Treintje Bello” aangekomen bij de Bleek. Alles werd in gereedheid gebracht om de gasten te ontvangen. Even na 10:45 uur melden de eerste gasten zich al. In totaal gingen er ruim 30 personen mee en kon de reis beginnen richting  “Haarbroekse vijvertuin” in Harfsen.

Na 1 ½ uur kwamen we aan bij de vijvertuin. De tuin werd bekeken en daarna werd er een uitstekende lunch geserveerd. Na lekker uitgebuikt te hebben werd om ongeveer 15:00 de thuisreis weer aangevangen.

We waren wat vroeger dan gepland, 15:45 uur, weer in Vorden. Sommige deelnemers konden het thuisfront niet bereiken en zijn door enkele vrijwilligers naar huis gebracht. Iedereen die meegeholpen heeft om deze dag tot een succes te maken, bedankt !!

Het was weer een leuke activiteit. De volgende activiteit is:

5 september: High Tea Hartman

Link naar Zonnebloem afdeling Vorden

 

Helene van der Tas

06-23702202
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur