Stampottenbuffet

img9878jpg

Vandaag, 13 januari, is het dan zover. De 1e activiteit voor 2024 van de Zonnebloem staat op het programma het “Stampottenbuffet”. De inloop is vanaf 16:30 uur. In totaal hebben zich 40 mensen opgegeven voor het buffet. 1 Persoon heeft zich afgemeld wegens ziekte helaas.

Henk Hovenga opent het buffet en heet een ieder welkom. Er kan een keuze gemaakt worden tussen boerenkool, hutspot en zuurkool. Ook de mensen die een glutenvrij dieet volgen, kunnen gebruik maken van alle stampotten.

Nadat iedereen zich de stampotten goed had laten smaken wordt het buffet afgesloten met een toetsjesbuffet. Waarschijnlijk was dit ook erg lekker want alle schalen waren helemaal leeg. Er zijn nog wat restanten van de stampotten. De restanten worden in doosjes gedaan en een liefhebber kan 1 of 2 bakjes mee naar huis nemen. Van deze gelegenheid wordt gretig gebruik gemaakt.

Nadat Henk Hovenga rond 19:00 het buffet heeft gesloten en de medewerkers van het Kulturhuus en de vrijwilligers van de Zonnebloem heeft bedankt gaan de mensen met een goed gevulde maag weer naar huis.

De volgende activiteit staat gepland voor 22 februari. Er wordt dan een Quiz georganiseerd. De uitnodiging hiervoor ontvangt u nog.

Helene van der Tas

06-23702202
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur