Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstlunch in Ons Huis

kerstlunch-17-12-2022-7jpg

Op een winterse zaterdag genoten de deelnemers en vrijwilligers van de afdeling van een gezellige kerstlunch in Ons Huis.

Rond 11.30 uur kwamen de deelnemers binnendruppelen, en werden ze een een mooi versierde zaal ontvangen met een bruisende verrassing. Toen iedereen een plekje had gevonden vertelde Gerda van Harten van Eva Luna twee mooie kerstverhalen.

Daarna werd er een heerlijke lunch geserveerd; een kopje bouillon met champignons, een pasteitje met ragout en als toetje een lekker ijsje. Als afsluiting kregen we nog een kopje koffie met wat lekkers. De dames in de keuken zijn er maar druk mee geweest om al deze gerechten klaar te maken. Hulde!

Tussendoor zongen we onder pianobegeleiding van Monique Tromp mooie traditionele kerstliederen.

Rond half 3 was de middag afgelopen en gingen de deelnemers met een tasje met een lekkere kerststol met roomboter naar huis.

 

Gerda Overdijkink

0612684338
contactformulier

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken