Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Stamppotbuffet in Ons Huis

stamppotten-en-een-halfje-volkooren-11-02-2023-26jpg

Op zaterdag 11 februari genoten de deelnemers en vrijwilligers van de afdeling van een heerlijk stamppot buffet en koor zang.

De ca. 40 deelnemers werden vanaf 11.00 uur hartelijk ontvangen voor een gezellige maaltijd en een optreden van 'het Halfje Volkooren.

Na een kopje koffie met wat lekkers werd er een drankje geschonken en werd er hard gewerkt aan het klaarzetten van het stamppotbuffet, wat verzorgt was door de familie v.d. Linden. Er was keuze uit hutspot, boerenkool en zuurkool met worst, een gehaktballetje en een speklapje. Er werd heerlijk van gesmuld. Als toetje kreeg iedereen koffie of thee met een stukje appelgebak.

Na het eten was er een optreden van 'het Halfje Volkooren', een deel van het Wagenings Volkooren, dat wereldliederen zingt in allerlei talen. Gelukkig was er bij elk lied een korte uitleg over de tekst, want het waren veel vreemde talen die de meeste mensen niet verstaan.

Rond half 3 was de middag ten einde en ging ieder weer zijns weegs.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Gerda Overdijkink

0612684338
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken