Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Fantastisch.....!!!

Zonnebloem afdelingsnieuws

Statiegeld voor Wageningse Zonnebloem

Door Jan Boer
WAGENINGEN - De Wageningse afdeling van de Zonnebloem is een bedrag van bijna 800 euro rijker. "Ook wij moeten heel goed op de kleintjes letten. We zijn hier heel gelukkig mee, want op deze manier kunnen we weer veel andere Wageningers blij maken", aldus een tevreden Zonnebloem-penningmeester Jan Leijser. Gedurende de maanden september en oktober konden klanten van Jumbo Verberne in de Tarthorst hun statiegeldbonnetjes doneren aan de Zonnebloem. Bedrijfsleider Sander Waelepoel van Jumbo overhandigde het bestuur van de Wageningse Zonnebloem het bedrag van 798,55 euro. Het geld zal worden gebruikt voor een boottocht op de Rijn in mei 2017. Scheidend voorzitter Loes Weijde is blij met de actie bij Jumbo: "We willen het de mensen naar hun zin maken. We hebben nu ongeveer tachtig deelnemers en 27 vrijwilligers. Het toch wat oubollige karakter van de Zonnebloem is aan het verdwijnen. Het is een organisatie met actieve vrijwilligers, die veel meer willen doen. Zo kan iemand nu bijvoorbeeld naar het theater gaan samen met een vrijwilliger van de Zonnebloem. Men betaalt dan voor zichzelf, de vrijwilliger wordt betaald door de Zonnebloem. Mensen met een minimum inkomen kunnen een vergoeding krijgen uit het Ik Doe Mee-fonds". Penningmeester Jan Leijser: "Geld is er in dit geval om uit te geven". Volgend jaar bestaat de Wageningse Zonnebloem zestig jaar. Dat wordt groots aangepakt. Kijk op voor meer info op www.zonnebloemwageningen.

Gerda Overdijkink

0612684338
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken