Afscheid van....

Zonnebloem afdelingsnieuws

Afscheid van….

 

Aan het eind van de gezellige middag met de deelnemers en vrijwilligers op 16 november 2016 heeft Riet Heijmen na 17 jaar afscheid van ons genomen. Zij heeft door haar inzet als onze vrijwilliger en ook tijdens de regiovakanties veel voor de Zonnebloem betekend.

Haar humor en sociaal gevoel is tekenend voor haar. De scheidende voorzitter bedankte haar hiervoor en overhandigde haar een boeket en een bon. Riet heeft aangegeven dat zij hierna het wat rustiger aan kan doen en meer aandacht aan de familie kan geven.

Gerda Overdijkink

0612684338
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken