Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

En....ook welkom

Zonnebloem afdelingsnieuws

Welkom en Afscheid bij de Zonnebloem

 

De afdeling Wageningen van de Zonnebloem heeft haar laatste activiteit van 2016 op 16 november gehouden. De deelnemers waren uitgenodigd voor een stamppottenbuffet met een muzikale omlijsting. Zij werden ontvangen met een alcoholvrij drankje en daarna konden zij van de boerenkool, de zuurkool en de hutspot gaan genieten. Na het desertijsje werd er ter afsluiting nog koffie of thee geschonken. 

In haar welkomwoord stelde onze scheidende voorzitter Nelly Groothuis voor aan de deelnemers. Zij gaat per 1 januari 2017 de voorzittershamer overnemen. Nelly heeft na haar pensionering een bestuursfunctie gehad, die ze eerst wilde afronden voordat zij zich bij de Zonnebloem zou gaan aansluiten.

Zij hoopt bij ons een goede tijd te hebben.

Na de  gezellige middag met de deelnemers bleven de vrijwilligers nog even na om een presentje van het bestuur in ontvangst te nemen, omdat ze in 2016 zich weer hebben ingezet voor onze afdeling.

 

Gerda Overdijkink

0612684338
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken