Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Op reis met de Zonnebloem en CSWO

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op 12 mei was het weer zover, een boottocht op de Rijn speciaal voor de minder mobiele stadgenoten. De Zonnebloem organiseerde deze keer de tocht samen met het platform voor ouderen in Wageningen, CSWO. Meer dan 100 deelnemers scheepten zich in, met 25 vrijwilligers van de Zonnebloem en 7 van CSWO, plus drie leerling-verpleegkundigen van het ROC A12 uit Ede.

Burgemeester Van Rumund zwaaide de boot om 10 uur uit.

Amper op de hoofdstroom werd koffie met cake rondgedeeld. De voorzitters van de Zonnebloem, Nelly Groothuis, en van CSWO, Martin Keijbets, verwelkomden iedereen en wensten allen een fijne dag toe. Drupjes regen tijdens het inschepen maar verder was het de hele reis fantastisch weer. De Grebbeberg en Rhenen lieten zich mooi zien vanaf het water. Bij Wijk bij Duurstede viel het diner samen met het prachtig zicht op de molen en de haven. Dichtbij Culemborg draaide de boot. Benedendeks werkte de afwasploeg. Boven zorgde een quiz dat iedereen wakker bleef. Later volgde bingo. Jan Oudenes zorgde met zijn accordeon regelmatig voor muzikale omlijsting. Velen zongen bekende liedjes mee. De passagiers genoten zichtbaar. Keurig op tijd meerde het schip, de Nirvana, weer aan de Wageningse kade aan. De enthousiaste inzet van de vrijwilligers, de muzikant, en zeker ook de zorgzame leerling-verpleegkundigen van ROC A12, maakten dit tot een geslaagde Rijnreis. 

Gerda Overdijkink

0612684338
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken