Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pandora

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zaterdag 2 december had onze afdeling de laatste activiteit van het jaar 2017.

Als afsluiting hebben we gekozen voor het optreden van de vrouwencabaretgroep “Pandora” uit Apeldoorn. Zij had een middagvullend optreden. De rode draad was de familie, waarin o.a. “moeders verjaardag”, “zolderopruiming” met herinneringen en “50 jaar getrouwd” werden besproken. Ook werden de bezuinigingen in de zorg en de moderne elektronica zoals “computerproblemen” en “wachtwoord instellen” op de hak genomen. Ze kregen zelfs ons in beweging!

De muziek was herkenbaar, omdat deze op bekende wijsjes was gearrangeerd. Tussen de scenes door bleef de pianiste spelen, waarop soms door de aanwezigen werd gezongen. De sketches en de liedjes werden duidelijk verstaanbaar voor onze deelnemers ten gehore gebracht en gespeeld zodat er veel gelachen kon worden.

De eigen catering was weer perfect verzorgd.

Al met al een zeer geslaagde middag

 

Gerda Overdijkink

0612684338
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken