Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jubileumboottocht

De afdeling Wageningen viert dit jaar haar 65 jarig jubileum. Dit jubileum vierden we met onze gasten, vrijwilligers en oud vrijwilligers d.m.v. een gezellige boottocht op de Rijn.

Om 10 uur werden we uitgezwaaid door onze burgemeester, die ook even aan boord was om ons een gezellige tocht toe te wensen.

Aan boord genoten we van de gezelligheid en allerlei lekkers. Na aankomst op de boot kregen we een kop koffie met een lekkere plak kruidcake. Er werd gezellig gekletst en naar buiten gekeken. Het zonnetjes scheen lekker, en sommige mensen genoten hiervan op het zonnedek.

De tocht ging van Wageningen langs Renkum, door de sluis bij Driel naar Arnhem. De uiterwaarden en de bossen bij Doorwerth en Heveadorp vormden een mooie achtergrond. Na een borreltje met een bitterbal genoten we tussen de middag van een goed verzorgt diner. Ondertussen voer de boot verder de Rijn af, Arnhem voorbij, een klein stukje de Waal op. Bij Millingen a/d/ Rijn keerden we om en  konden we aan de terugtocht begonnen.

Inmiddels was het zonnetje verdwenen en ging het regenen. Tijd voor wat vermaak aan boord. Drie als zonnebloem verkleede vrijwilligsters zongen ons toe. Samen met het accordeonspel van Jan Oudenes zorgde dat voor een vrolijke noot op deze dag. Er werd gezellig meegezongen met de bekende liedjes. Na een kop koffie/thee met een lekker chocolaatje, en nog een drankje met een hartig hapje was het om half 5 tijd om weer van boord te gaan. We kunnen terugkijken op een gezellige dag met elkaar.

Gerda Overdijkink

0612684338
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken