Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Winkeldag 2014

Zonnebloem afdeling

Voor mensen met een lichamelijke beperking is het niet zo eenvoudig om kleding te kopen of cadeautjes. Daarom organiseert de Zonnebloem afdeling Warmond regelmatig een winkeldag.

Een bus vol deelnemers van de Zonnebloem vertrok op woensdag 2 november in dichte mist naar winkelcentrum Alexandrium bij Rotterdam.

In de bus werden al geanimeerde gesprekken gevoerd. Bij het winkelcentrum aangekomen stonden de rolstoelen van de Zonnebloem al klaar. Ook de deelnemers die normaal geen rolstoel nodig hebben, maakten er nu dankbaar gebruik van.  De vrijwilligers verspreidden zich met hun gasten over het winkelcentrum, maar regelmatig kwamen de Warmonders elkaar weer tegen. Er werden kleren gekocht, schoenen en kleine cadeautjes. Er was genoeg te zien, want het winkelaanbod was groot. Om 13.00 uur werd er gezamenlijk geluncht in restaurant Hip. Na nog een tweede winkelronde vertrok de bus om kwart voor vier weer richting Warmond. Zowel gasten van de Zonnebloem als de vrijwilligers konden terug kijken op een zeer geslaagde dag.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk