Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaasfeest 2014

Zonnebloem afdeling

Roeiclub Caatje biedt aan een Sinterklaasfeest te organiseren.

“Caatje” verwent Zonnebloem.

Warmond. Op woensdag 3 december verzamelden zich 60 deelnemers van de Zonnebloem in kunstlokaal  de Oude School. Toen de leden van roeivereniging Caatje voorstelden om net als vorig jaar een Sinterklaasmiddag te organiseren, greep het  Warmonds bestuur van de Zonnebloem dit aanbod met beide handen aan.

Het werd een gezellige middag vol drukte en activiteit. De deelnemers die de kou trotseerden werden buiten al verwelkomd door een draaiorgel dat gezellige liedjes ten gehore bracht. Bij binnenkomst werden de deelnemers getrakteerd op een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Vol verwachting werd uitgekeken naar de komst van Sint met zijn Pieten. De tijd werd opgevuld met het zingen van diverse liedjes, begeleid door een accordeonorkestje. De komst van de Sint zorgde voor veel hilariteit. Zijn vermomming kon niet voorkomen dat men een gewaardeerde en bekende Warmonder herkende. De (eveneens bekende) Pieten en de Goedheiligman mengden zich onder de aanwezigen en maakten hier en daar een praatje. Nadat alle gasten een cadeautje hadden gekregen, kreeg een aantal mensen een extra presentje via een loterij. Er was ook nog genoeg tijd om een glaasje te drinken. Nadat de Sint en de Pieten waren uitgezwaaid, brachten de vrijwilligsters van de Zonnebloem een aantal mensen, die dit niet zelfstandig konden  weer naar huis. Het was een waardevolle middag, voor zowel de organisatoren als de gasten, waarbij ruimte was om contacten te leggen en bij te praten. Dit is voor veel mensen niet zo vanzelfsprekend  als het lijkt. Mensen met een lichamelijke beperking moeten vaak maar afwachten of iemand ze meeneemt naar buiten of naar een activiteit. Roeiclub Caatje heeft oog voor deze groep en heeft samen met de Zonnebloem gezorgd voor dit gezellige evenement.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk