Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

10 jaar vrijwilligster

Zonnebloem afdeling

Uitreiking speldje en oorkonde.

Waardering voor vrijwilligster Zonnebloem.

Na tien jaar vrijwilligerswerk is het tijd om in het zonnetje gezet te worden. Dat overkwam Desiree de Vogel, op donderdag 12 februari j.l. , penningmeester van de Zonnebloem afdeling Warmond.

Tien jaar geleden meldde zij zich als vrijwilligster aan bij de Zonnebloem. Dat was opmerkelijk, omdat  zij jonger was dan de meeste andere vrijwilligsters. Toen bleek dat zij ook nog verstand had van financiën waren de bestuursleden van de Zonnebloem extra verheugd. De langste tijd is Desiree dan ook actief bezig geweest als penningmeester van de afdeling Warmond. Elk jaar neemt zij de organisatie van de lotenverkoop op zich. Daar gaat veel geld in om. De kosten van uitstapjes, voor mensen die dit niet meer zonder begeleiding kunnen, worden voor een deel betaald uit deze opbrengsten. Na tien jaar vrijwilligster te zijn is een waardering op zijn plaats. De jaarlijkse vrijwilligersvergadering was een mooi moment om hier aandacht aan te schenken. Na een toespraak van de voorzitter Bernadette van Moorsel, kreeg Desiree het Zonnebloemspeldje uitgereikt, met een oorkonde. Daarnaast kreeg zij ook een mooi boeket bloemen. Hoewel zij aftredend bestuurslid was, heeft Desiree te kennen gegeven dat zij zich nog een periode wil inzetten voor de Zonnebloem. De aanwezigen van de vergadering hebben haar met algemene stemmen herkozen!

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk