Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Concert

Gasten brachten een bezoek aan twee orkesten in Lisse.

Concertbezoek Zonnebloemgasten.

Warmond.  Zaterdag 18 april gingen negen Zonnebloemgasten uit Warmond naar een uitvoering van het Juniorensymfonie orkest en het Symfonie Orkest Bloembollenstreek. Zij gaven samen een concert “Ode aan de Narcis” in de Grote Kerk in Lisse, met op de achtergrond schitterende wisselende platen van de narcis.

 

Regelmatig organiseert de Zonnebloem uitstapjes voor mensen die dat door omstandigheden of lichamelijke beperkingen niet meer zelf kunnen. De activiteiten hebben steeds een ander karakter, omdat er zoveel mogelijk wordt geluisterd naar de wensen van de deelnemers van de Zonnebloem. Dit keer werden degenen die belangstelling hebben voor de klassieke muziek op een uitje getrakteerd.

Het eerste halfuur speelde het Juniorensymfonieorkest,  daarna speelden de twee orkesten samen. De junioren toonden hun talenten door zeer geconcentreerd te spelen.

Vervolgens kwam het Symfonieorkest aan de beurt. De aanwezigen genoten van de geweldige akoestiek van de Grote kerk. Heel bijzonder was de soliste, de sopraan Klaartje van Veldhoven,  die ook haar bijdrage gaf aan dit concert.

De gasten van de Zonnebloem en hun vrijwilligers hebben erg genoten van deze geslaagde uitvoering.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk