Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Corsosteken.

Zonnebloem afdeling

Zonnebloemgasten bezochten de hallen waar de corsowagens werden opgesierd.

Zonnebloemgasten bezoeken corsostekers.

Warmond. Op donderdag 23 april bezocht een groep gasten van de Zonnebloem de hal in Sassenheim waar de corsowagens werden opgesierd.

Bij binnenkomst werden de mensen verrast door de heerlijke bloemengeuren. Geen van de Zonnebloemgasten was al eerder bij dit evenement geweest. Vol bewondering werden de wagens bekeken. Het thema “200 jaar koninkrijk” was al goed herkenbaar. Een bekende Warmondse, Rose-Marie Keizer, verzorgde een voortreffelijke rondleiding. Zij vertelde inhoudelijk meer over de achtergrond van het Corso-evenement, maar ook wist zij veel te vertellen over de historie van ons koninkrijk. Tijdens de rondleiding door de hallen werden meer Warmonders herkend, die als vrijwilliger in de weer waren bij het corsosteken.
Na een rustpauze met een heerlijk bekertje koffie werd de wandeling hervat. Het was weer een waardevolle middag geweest, waarop zowel de gasten als de vrijwilligers van de Zonnebloem met veel plezier op terugkijken.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk