Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dineren bij de KTS.

Zonnebloem afdeling

De gasten genoten van een heerlijke maaltijd, verzorgd door leerlingen van de KTS.

Zonnebloemdiner bij de KTS.

Warmond. Op dinsdag 21 april bezochten negen gasten van de Zonnebloem uit Warmond, het restaurant “De Jonge Garde” in de KTS in Voorhout.

In het restaurant stonden de leerlingen van de KTS de gasten op te wachten, om hun jassen aan te nemen en ze naar hun tafel te begeleiden. Dit gebeurde allemaal onder toezicht van leraren. Er was n.l. sprake van een praktijkexamen, dus de leerlingen deden enorm hun best.
Aan tafels van vier personen deden de Zonnebloemgasten en hun vrijwilligers zich te goed aan een heerlijke maaltijd. De ober die persoonlijk verantwoordelijk was voor een tafel van vier, deed erg zijn best de gasten van alles te voorzien. Na afloop van het diner kwamen de leerlingen, die het eten hadden klaargemaakt, uit de keuken om zelf aan de gasten vragen of alles naar wens was geweest. Voor mensen met een lichamelijke beperking of voor oudere alleenstaanden is het niet meer vanzelfsprekend om uit eten te gaan. In een groep, met elkaar eten, is altijd gezelliger dan alleen. Vol lof over de maaltijd togen de gasten huiswaarts. Eén van de gasten probeerde nog een leraar positief te beïnvloeden, om de scores van de leerlingen te verhogen. Maar daar kon natuurlijk geen sprake van zijn!

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk